Reciclem! L’envàs del iogurt

Com sabeu, a Can Robert ens importa el nostre planeta, i molt! Estem implicats en el canvi climàtic, l’ecologia i la sostenibilitat. Apostem pel benestar dels animals. No utilitzem químics ni pesticides en l’alimentació de les vaques. Però no només ens centrem en la part sostenible de la producció, sinó que també volem adquirir un compromís amb el reciclatge i reutilització dels envasos que produïm, per això, avui us volem explicar com ens podeu ajudar en aquesta tasca! Comencem amb el primer d’una sèrie de vídeos per parlar-vos dels envasos dels diferents productes de Can Robert!

L’envàs del iogurt, que és de cartó de pura cel·lulosa, el podeu rentar passant-li aigua i podeu reutilitzar l’envàs per a qualsevol utilitat que trobeu a casa, és un bon element de joc per a les criatures, elles gaudeixen d’una imaginació incansable! Els gots poden servir també per emmagatzemar petits utensilis de la llar (clips, gomes de cabell, xinxetes, etc.) com que són petits i apilables, es poden guardar còmodament en qualsevol lloc.

Ara bé, si decidiu llençar-los, recordeu que ho heu de fer al contenidor blau! I les tapes són de polietilè de baixa densitat i van al contenidor groc! Gràcies!