Qui som?

Can Robert, és una petita empresa familiar ubicada a Gavà (Baix Llobregat) on produïm, de forma 100% artesanal, iogurts, llet i formatges ecològics. L’empresa és de producció local, catalana i de proximitat; és a dir, el teu #Km0 en làctics de qualitat.

Petit producte, gran qualitat!

En Michaël Robert és el gerent de l’empresa familiar Robert i Fills i fou el promotor de Can Robert. En Michaël és un gran mestre formatger. Va néixer a França i  fa més de 30 anys que està establert a Catalunya; és un enamorat de la seva gent i del paisatge! La seva passió pels formatges l’ha portat a crear aquesta petita fàbrica artesanal urbana on elabora amb molta delicadesa els seus productes.
Tots els productes són ecològics i compten amb el certificat del CCPAE.
Per a la seva elaboració adquirim la matèria primera i la resta de materials a empreses de proximitat (Km0).
El iogurt, la llet i el formatge són 100% naturals, i per tant, no utilitzem conservants, ni colorants, ni additius en el procés  de fabricació.
Transformem la llet de vaca ecològica elaborant els nostres iogurts, la nostra llet i el nostre formatge estrella: el “petit floquet”.

A Can Robert ens importa el nostre planeta, i molt!

Estem implicats amb el canvi climàtic, l’ecologia i la sostenibilitat. Apostem pel benestar dels animals. No utilitzem químics ni pesticides en l’alimentació de les vaques.

Reciclem!

L’envàs del iogurt és de cartó de pura cel·lulosa envoltat amb parafina, la tapa és de polietilè de baixa densitat. Les ampolles de llet són de vidre i retornables. El tap de les ampolles de llet no conté bisfenol A.

Com els has de reciclar?

Als gots dels iogurts passeu-hi aigua i llenceu-los al contenidor blau. Les ampolles de llet són retornables; i t’agrairem molt que en la teva propera compra entreguis 6 envasos al transportista i ell et donarà un iogurt a canvi. Nosaltres ja ens ocuparem d’esterilitzar-les. Els taps es llencen al contenidor groc.

Conservació

En ser productes naturals, sense conservants, colorants, ni additius, és important que no trenqueu la cadena del fred per a la seva bona conservació.