Nou formatge Gavanenc!

Bon dia Familia, 

Amb l’arribada de l’estiu a Can Robert estem d’enhorabona i continuem ampliant la família. Tenim nou formatge: Gavanenc! 

Amb aquest nou formatge Gavanenc estem davant de l’última creació del nostre mestre formatger. És un formatge molt apropiat per a aquells amants del formatge que els hi agrada la intensitat del formatge de cabra, sense perdre el gust pur del nostre Petit Floquet. 

Ens trobem davant d’una gran novetat quant a les dimensions: Aquest formatge pesarà entre 200 g i 400 g. Aquesta oscil·lació de pes és deguda al seu temps de maduració, ja que com més temps passa madurant, menys pesarà. A més, mesurarà entre 10 cm i 13 cm, ideal per a compartir!

És una quallada làctica pasteuritzada d’un més de maduració i per al seu procés de fabricació, utilitzarem dos ferments diferents: un per a l’escorça, que li proporcionarà el seu color blanc característic, i un segon per a la textura i que accentuarà la intensitat del seu gust. 

Com a apunt final, comentar que el Gavanenc liqua molt poc i té un gust molt autèntic que cridarà l’atenció de tots aquells apassionats del formatge.