Nou formatge : El Petit Floquet de cabra

Estem increïblement emocionats de compartir amb vosaltres una gran notícia!

Al nostre Petit Floquet  li ha sortit un germanet: El nou Petit Floquet de CABRA.

El “Petit Floquet de Cabra”  selabora 100% de forma artesanal a partir de llet fresca, pasteuritzada, de Cabra Payoya Ecològica que pasturen cada dia per Albiol – Selva de Camp (Tarragona).

Es tracta d’una quallada làctica i d’escorça natural. La seva maduració és d’entre 8 i 16 dies.

Pes: Oscil·la entre els 80-120 grams i es comercialitza en diferents fases: des de jove i cremós, fins a vell i més dur. Caducitat: 3 mesos des de la data d’elaboració.

Conservació: El nostre “Petit Floquet de Cabra” és un producte totalment natural; guardeu-lo a la nevera sense tapar, i traieu-lo mitja hora abans de servir-lo a taula.

Recomanacions:

  • D’idees per consumir-lo n’hi ha moltes, tantes com vulgueu!
  • Serviu-lo a taula sobre una fusta juntament amb d’altres formatges, o bé amb embotits de qualitat (sempre millor de proximitat).
  • És ideal com a aperitiu abans d’un àpat per compartir amb la família o amb els amics.
  • Unes postres rodones! Poseu-lo  al mig de la taula, i acompanyeu-lo amb fruits secs de la nostra terra (també  són molt saludables!).
  • Gratinat: poseu-lo sobre una torrada calenta i deixeu que es fongui amb l’escalfor.
Petit Floquet de Cabra