Medalla d’or al concurs Lactium Gastroteca 2022

Bon dia família!

El passat cap de setmana, 14 i 15 de maig, va tenir lloc un esdeveniment molt important pel nostre sector: Lactium, la mostra de formatges artesans catalans i Can Robert, que som gent d’empenta, ens vam presentar al concurs Lactium Gastroteca 2022, per la candidatura de millor pasta àcida/làctica de cabra i… hem guanyat el primer premi de la categoria amb medalla d’or!

No podem estar més satisfets, el nostre Petit Floquet de cabra ha fet podi. Enhorabona, petit!

Aquí el mestre formatger, mostrant orgullós el Petit Floquet de cabra.

Una mica d’història: Lactium, la mostra de formatges catalans, és un esdeveniment co-organitzat per  l’Ajuntament de Vic i ACREFA, l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà. Enguany la Gastroteca hi col.labora.

La presència de 40 formatgeries catalanes i artesanes d’arreu del país, un recull de més de 200 formatges per tastar i comprar al tall, confirmen Lactium com el mercat de formatges més gran de Catalunya.

10 empreses agroalimentàries, artesanes i de proximitat i els seus productes, van completar l’oferta comercial de formatges

Com bé sabeu, a Can Robert apostem pels productes catalans, locals i de proximitat i és molt important per a nosaltres fer ús de la llengua catalana en l’etiquetatge com aposta de futur i transmetre valors als nostres consumidors, com el respecte pels drets i la diversitat lingüística. Així que no podia faltar una menció als nostres amics d’El Segell, que ens van acompanyar en aquest esdeveniment tan emotiu.

Agraïments també a l’Ajuntament de Vic, ACREFA, la Caseïna, Vic Fires, Gastroteca, La Bona Llet, Lactotex i resta dels organitzadors que heu fet possible aquest esdeveniment. Enhorabona i gràcies per obrir-nos camí.

Sou molt bona gent! Repetirem segur!