Fira ÀPAT Tarragona

Hola Família,

Tot just ahir, 9 de maig, va acabar la 2a Fira ÀPAT Tarragona. Després de 6 exitoses edicions de Fira ÀPAT a Barcelona, i de la primera edició de Fira ÀPAT a Tarragona el 2021, enguany es va celebrar la 2a edició d’aquesta fira a la ciutat de Tarragona, una fira on la ciutat mostra amb orgull la seva història, cultura, art, estil, gent simpàtica, mar i sobretot la seva meravellosa gastronomia i la gran varietat de productes que s’hi produeixen, Tarragona és una localització perfecta.

Durant tres dies (7,8 i 9 de maig), els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans van poder presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector, com a consumidors finals.

Una fira plena d’activitats, tendències, showcookings i productes catalans.

Un cop més, l’equip de Can Robert va estar-hi present amb la nostra parada de làctics.

D’esquerra a dreta: Azucena (dona del mestre formatger), Gessamí Caramés i Pol Robert (l’hereu)

Vam tenir la gran sort de conèixer de prop a la gran cuinera Gessamí Caramés, que ens va delectar amb un showcooking, on va elaborar un pastís de formatge amb el Petit Floquet, “meleta de romer”.

Donar-vos les gràcies a totes i tots que vau fer possible la nostra participació en aquesta fira i a totes les clientes i clients, que ens veu venir a saludar, molts de vosaltres ja sou amics, i gent maca que ens va venir a saludar i a interessar-se per als nostres productes. Sou molt grans!