Can Robert i El Segell

Bon dia, família.

Avui us volem parlar del Segell. Heu sentit parlar? Neix amb l’esperit d’avançar en l’ús de la llengua catalana en l’etiquetatge després de comprovar que utilitzar-la no és només un acte de normalitat, sinó també una aposta de futur gràcies a la creixent sensibilitat dels consumidors per les marques que els transmeten valors, com per exemple el del respecte pels drets i la diversitat lingüística.

Volen treballar colze a colze amb les empreses que posen en valor l’actitud proactiva i positiva de la seva tasca, amb l’objectiu de facilitar el diàleg amb els seus clients actuals i potencials i, també, ajudar a dinamitzar les vendes dels seus productes. L’objectiu: Reforçar la visibilitat i projecció dels productes lingüísticament responsables.

Aquest distintiu defineix el producte que teniu a les vostres mans com un producte lingüísticament responsable, i el diferencia de la resta amb un afegit de qualitat. Aquest segell, doncs, fa visible que el producte en qüestió forma part d’un teixit socioeconòmic que té en compte les persones i el seu ecosistema cultural.

Cada cop més empreses han incorporat el Segell a les etiquetes dels seus productes i, així, cada vegada que compreu un producte amb el distintiu ajudareu a potenciar un consum lingüísticament responsable. A més a més, la inversió que les companyies destinen al Segell repercutirà en diferents programes socials de desenvolupament del català arreu del territori.

Aquí teniu un llistat de les empreses que col·laboren i com no podia ser d’una altra manera Can Robert en forma part.

En Jordi Borràs us fa un recorregut pel seu contingut. Moltes gràcies per donar visibilitat a l’#etiquetatge en #català! Esperem que a casa ho hagueu gaudit d’allò més! #SegueixElSegell

Per més informació: https://elsegell.cat/empresa/