Bunyols de Quaresma

És temps de Quaresma i per Setmana Santa…Toca bunyols!

Hi ha molts tipus de bunyols i maneres de fer-los…per a tots els gustos i colors, però nosaltres hem triat la recepta clàssica: els bunyols de vent, anomenats així perquè són buits per dins i es poden farcir o no amb el que més us agradi.
La recepta que avui us presentem, està elaborada amb la nostra deliciosa llet fresca ecològica de vaca que podeu trobar a la nostra web.

BUNYOLS DE VENT
100 g de farina 
125 ml de llet
20 g de sucre 
75 g mantega
3 ous 
1/2 cc de canyella en pols
Ratlladura de mitja llimona 
25 ml d’anís sec
Oli per fregir
Sucre pe arrebossar

Afegir de cop la farina tamissada i anem remenant la barreja a foc lent fins que quedi una massa homogènia que es desengaxi de les parets.
Apaguem el foc i ho deixem repossar fins que atemperi.
A continuació afegim els ous prèviament batuts a la massa, és important que els integrem bé abans de posar el següent.
Posem abundant oli en un cassó o paella, i quan estigui ben calent anem afegint porcions de massa amb l’ajuda de dues culleretes. No n’afegiu molta ja que penseu que sufla i augmenta bastant el seu tamany. Fregiu-los fins que tinguin un bon color daurat, i al retirar-los passeu-los per sucre mentre encara estiguin calents.