38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts

Ja tenim aquí la 38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts. Podràs viure la seva gran festa, amb la que iniciem l’any i que suposa la gran represa comercial i festiva de la ciutat on es mostren les virtuts del comerç, la pagesia i la restauració, a més de les moltíssimes activitats de Festa Major d’Hivern que organitzen conjuntament l’Ajuntament amb les entitats vicentines.

Durant tres dies, Sant Vicenç dels Horts tornarà a ser el gran aparador de la comarca, amb espectacles, productes i serveis del nivell més alt. I un any més potencien la Mostra Internacional de Pastisseria, un esdeveniment plenament consolidat que arriba a la cinquena edició i que ens converteix en referent mundial. Pastissers i pastisseres de prestigi reconegut ens oferiran les seves creacions més singulars, fet que refermant aquesta proposta única que acosta l’alta pastisseria a tots els públics.

El programa, amb activitats per a tots els gustos i edats, s’ha elaborat tenint present els objectius planetaris de les Nacions Unides. Com a gran novetat de La Mostra, podreu visitar una exposició sobre la tasca que fa l’Ajuntament per assolir els propòsits de desenvolupament sostenible, els quals ens duran a preservar el planeta. Sant Vicenç dels Horts treballa en equip per aconseguir un món més net i sostenible; podreu veure de prop alguns dels projectes més destacats, que requereixen la implicació de tothom: ciutadania, entitats, comerços, empreses, etc.

I com no podia ser d’una altra manera Can Robert estarà allà el 22 i 23 de gener. Us hi esperem!

Per més informació: